GodziLa
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
GodziLa

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

RPG1.PAC4LIFE.RO

In jos 
AutorMesaj
SpiaK14.

RPG1.PAC4LIFE.RO  Empty
MesajSubiect: RPG1.PAC4LIFE.RO    RPG1.PAC4LIFE.RO  EmptyJoi Iul 04, 2013 5:09 am

Buna ziua, dragi cititori.
Eu sunt SpiaK14. de pe comunitatea Pac4Life - rpg1.pac4life.ro:7777 iar în continuare va voi prezenta serverul de samp pe care eu si alti aproximativ 100 de jucatori ne petrecem timpul liber.

Echipa administrativa este compusa dintr-un scripter, fondatorul, patru administratori de joc, patru testeri ce se ocupa cu validarea conturilor si sase helperi. Aceasta echipa este schimbata foarte rar, fiindca aici au loc doar persoanele ce sunt cu adevarat alaturi de server, în toate privintele. De asemenea, dispunem de o comunitate, unde puteti vedea diferite detalii despre server (echipa administrativa, factiunile, lista cu ban-urile date etc...).

SERVER SCREENSHOTS

RPG1.PAC4LIFE.RO  X7z_APob
RPG1.PAC4LIFE.RO  Nn_PQa_EL
RPG1.PAC4LIFE.RO  GTqk_GBy
RPG1.PAC4LIFE.RO  B_Nmd97h
RPG1.PAC4LIFE.RO  QNkg_PAY
RPG1.PAC4LIFE.RO  Rii4z_LT
RPG1.PAC4LIFE.RO  Eeu_Ld_Lh
RPG1.PAC4LIFE.RO  Bqz6e_Uk
RPG1.PAC4LIFE.RO  Fu_E8sv7

LINK-URI UTILE.

Forum(Comunitate) : ht tp : / / w w w. pac 4li fe. ro/ f oru m /
Categorie: h t t p : / / w w w .pac4 life....c i al -s er ve rr pg/

IP server: rpg1.pac4life.ro:7777
DNS server: samp.pac4life.ro:7777

Va asteptam.
Sus In jos

RPG1.PAC4LIFE.RO
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» HostName: Pac4Life Romania:RPG Server[0.3x] Address: rpg1.pac4life.ro:7777 Players: 39 / 50 Ping: 33 Mode: Pac4Life v2.3 Map: Los Santos
» RPG1.PAC4LIFE.RO / IN CURAND SAMP.PAC4LIFE.RO GOOOO
» RPG1.PAC4LIFE.RO / IN CURAND SAMP.PAC4LIFE.RO GOOOO
» RPG1.PAC4LIFE.RO
» RPG1.PAC4LIFE.RO

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GodziLa :: GodziLa Reclame :: Reclama Serverului tau-
Mergi direct la: