Salut, m-am gandit sa fac o reclama unui server caruia nu ii sunt fondator, dar va pot asigura ca acest server merita si trebuie sa-i acordati o sansa. Intrati, iar daca nu sunteti multumiti de ce acesta va ofera, nu sunteti obligati sa ramaneti.
Dupa cum am spus in titlu, in aceasta seara, la ora 18:00 oferim tuturor playerilor online un bonus de $500.000 si 3 Respect Points, cu care puteti face level up.
Serverul este deschis de pe 28.12.2015, iar playerii care au intrat pe el au fost foarte multumiti, ca dovada, din prima zi am fost 19 playeri online, la care au ramas 10 playeri on chiar si pana la ora 02:30, dupa care au inceput sa mai iese.
Factiuni: Server-ul prezinta 12 factiuni, iar acestea sunt:
-Los Santos Police Department (PD)
-Federal Bureau of Investigation (FBI)
-National Guard
-Paramedic Department
-School Instructors
-Taxi Cab Company
-News Reporters
-Grove Street
-La Cosa Nostra
-El Loco Carter
-Ballas
-Hitman Agency.
Liderii au fost alesi doar pentru urmatoarele factiuni: Police Department, El Loco Carter, School Instructors, La Cosa Nostra. Pentru celalalte factiuni asteptam un numar mai mare de playeri pentru a continua recrutarea liderilor lor.
Aici aveti DNS-ul server-ului pe care-l aveti si in titlul topicului, dar si forumul:
[list]
In continuare, vreau sa va vorbesc despre joburi. Sunt in numar de 10, iar acestea sunt:
-Arms Dealer
-Detective
-Mechanic
-Fisherman
-Trucker
-Garbage
-Farmer
-Drugs Dealer
-Car Jacker
-Curier.
Toate joburile sunt bune si fiecare este ales in functie de placurile fiecaruia, dar de multe ori primim intrebari
pe chatul newbie privind jobul cel mai banos / profitabil, iar ca sa nu le spunem asta mereu, le recomandam joburile precum Trucker, Fisherman, Garbageman sau Farmer. Aceste ar trebuii sa le incercati cu totii prima oara.
Sistemele pe care le AreaZone RPG le prezinta:
Gift Box
Acesta este un cadou plasat in Mall-ul orasului Los Santos (Puteti gasii locata lui tastand [/gps - Gift Box]), la care folosind comanda /getgift o data la ore, puteti primii diferite cadouri, precum Respect Points, Rob Points, Money, Bonus Job, Un numar mare de ore pentru fiecare licenta, clear Warn/FW/FP si multe altele.
Bonus Job
Probabil ati citit ca va poate pica acel bonus job din cadou si va intrebati ce este acela. Este un sistem simplu de inteles si il puteti primii prin 2 modalitati:
1. Va pica din cadou.
2. Primiti de la admini pentru un numar marit de playeri la care spera sa ajunga.
Acest sistem va dublaza suma de bani pe care o primiti din orice job faceti. De exemplu, am bonusul activat iar eu merg sa dau fish. Dupa ce am dat fish, am prins un peste de 30k. Merg cu pestele la un 24/7 si primesc 60k pentru bonusul pe care-l am activat.
Acest bonus dureaza maxim 3600 secunde (o ora), in functie de adminul de la care primiti.
Pentru a putea cumpara o casa de la stat, o sa aveti nevoie de minim level 3 + $3.000.000
Pentru a putea cumpara un business de la stat, o sa aveti nevoie de minim level 5 + $5.000.000
Aceasta a fost reclama, am vrut sa va prezint pe scurt serverul dar sunt multe de explicat si nu o pot face aici. Pentru a afla cat mai multe si pentru a va distra impreuna cu noi, va asteptam pe voi, cat si pe prietenii vostrii sa va alaturati intr-o lume virtuala in adevaratul sens al cuvantului RolePlay.